Werkplaats

Regelmatige controle en onderhoud aan wielophanging, remmen, en verlichting zijn van groot belang voor een veilig weggebruik. Preventief onderhoud werkt kostenbesparend en zal de levensduur van uw aanhangwagen zeker positief beïnvloeden. Onze deskundige monteurs hebben al vele jaren ervaring met onderhoud aan alle soorten aanhangwagens en trailers.
 
Hoewel een APK-keuring niet verplicht is voor aanhangwagens, wordt bij elke beurt een BOVAG-keuringsrapport uitgereikt, waarbij middels een checklist alle door Rijksdienst voor Wegverkeer gestelde eisen gecontroleerd worden. Als na de keuring blijkt dat alles in orde is, of als eventuele gebreken zijn verholpen, wordt de aanhangwagen voorzien van een speciale BOVAG-sticker. Hèt bewijs voor zowel u als voor politie en andere autoriteiten dat het met de veiligheid een jaar lang goed zit. 

Wat houdt een bovag-onderhoudsbeurt in? (klik hier) 

Ook worden met regelmaat in eigen werkplaats individuele (constructie)aanpassingen en reparaties verricht. Denk hierbij aan het veranderen van een huif/frame, monteren van een lier op aangepaste steun, het aanbrengen van extra binnen of buiten verlichting.


Uit ons ruim gesorteerde onderdelenmagazijn leveren wij onderdelen zowel aan bedrijven als aan particulieren. Ook van andere merken hebben wij de meeste onderdelen voorradig, zodat u doorgaans binnen een dag weer over uw aanhangwagen kunt beschikken.

Webdesign door: WEBVRIEND - VOOR DE ONLINE KLIK!