klik op de foto voor vergroting, meerdere foto's beschikbaar

Assortiment

Open

Basic H-1

De Amigo Top is een compacte plateauwagen met professionele prestaties, maar door een slim ontwerp toch aantrekkelijk geprijsd.
 
De compacte afmetingen maken de Amigo Top geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Met een breedte van 140 cm is hij qua totaalbreedte smaller als bijv. de Amigo bakwagen van 205 x114 cm, deze heeft immers de spatborden nog naast de laadbak.
 
Daarnaast heeft de Amigo Top natuurlijk de mogelijkheid om rondom de borden neer te klappen of zelfs eenvoudig te verwijderen. Hiermee is het laden met bijv. een heftruck bij een bouwmarkt of drankengroothandel probleemloos mogelijk en staat de lading ook direct op de juiste plaats.
 
Met de ruime optie mogelijkheden, zoals een vlakzeil, opzetborden, een voorrek of bijv. een huif kan de Amigo Top geheel naar persoonlijke wensen worden uitgerust.
Daarnaast is er voor de particulier of ondernemer zonder het E-rijbewijs een ongeremde 750kg versie, maar voor diegene die regelmatig zwaardere materialen wil vervoeren ook een verzwaarde 1500kg uitvoering.

PRIJZEN: EXCL. BTW

Webdesign door: WEBVRIEND - VOOR DE ONLINE KLIK!