klik op de foto voor vergroting, meerdere foto's beschikbaar

Assortiment

Open

Basic PRO L-1

Deze solide ongeremde bakwagen met aluminium wanden en een vlakke achterklep heeft een antislip laadvloer van 260 cm lang en 134 cm breed en een eigen gewicht van slechts 185 kg (ongeremd)! Hij is uitgerust met dezelfde robuuste, zeer gemakkelijk te bedienen sluitingen als zijn professionele HAPERT-familieleden.

U bent niet meer afhankelijk van bindhaken onder de wagen want de bindogen kunnen dankzij slimme montagegootjes (aan binnen- én buitenzijde) in de wanden flexibel gepositioneerd worden! Het vastzetten van de lading wordt daarmee kinderlijk eenvoudig. Bovendien zijn de montagegootjes uitgangspunt voor opties als een bindreling, een ladingnet, een afdekzeil en zelfs een deksel. U kunt ze allemaal zelf eenvoudig monteren en demonteren.

Getest en berekend
Om aan de robuustheid van het merk Hapert te voldoen is er gekozen om de constructie te berekenen op 1500 kg, dit is een veelvoud van het laadvermogen. Door gebruik te maken van de moderne ontwikkel- en berekeningstechnieken is de Amigo sterk en licht geworden.

PRIJZEN: EXCL. BTW

Webdesign door: WEBVRIEND - VOOR DE ONLINE KLIK!