Nieuws

«« terug naar Service & Tips overzicht

Introductie nieuwe bakwagen R en K Forte

Op 26 september 2013, vond de presentatie van de nieuwe generatie HAPERT-bakwagen, model K- en R-Forte, plaats. Voor de optimalisatie van een nieuwe ultramoderne lasstraat is het noodzakelijk dat alle componenten zijn herontworpen. Bij dit herontwerp streeft Hapert natuurlijk een kwaliteitsverbetering na. Meer dan voorheen hebben de Forte-modellen een typisch HAPERT-achterzijde gekregen. Daarvoor is de traditionele achterwand vervangen door het alom bekende stevige, aluminium HAPERT-achterbord met de bekende geîntegreerde trek-schuif-vergrendeling. Daarnaast is de traditionele bindreling vervangen door de uiterst handige en multifunctionele Combi Protect Rail.

Standaard zijn een flink aantal extra afmetingen mogelijk. Om de HAPERT-kwaliteit te waarborgen heeft de nieuwe bakwagen een extra dwarsligger gekregen. Zoals u gewend bent blijft ook de nieuwe bakwagen leverbaar met diverse wandsoorten: het traditionele multiplex, geanodiseerd dubbelwandig aluminium en zelf gegalvaniseerd staal.

Door de nieuwe contructie kunnen wij de één-asser, R-Forte, voortaan ook aanbieden in een 1.800 kg-uitvoering. Natuurlijk is een groot scale aan opties en accessoires verkrijgbaar. Een deel daarvan heeft eveneens een kwaliteitsverbetering of een her-design ondergaan. 

Klik hier voor meer informatie en foto´s R-Forte.

Klik hier voor meer informatie en foto´s K-Forte.

 

Artikel printen

klik op foto voor vergroting

Webdesign door: WEBVRIEND - VOOR DE ONLINE KLIK!