Nieuws

«« terug naar Service & Tips overzicht

Hoka Semi-dieplader nieuw in ons assortiment

De Hoka Semi-dieplader is een buitenbeentje in ons aanbod van machine en minigraver transporters. Een schamelwagen met een zeer lage vloer, verkregen door de "zwanenhals" constructie.

Deze zwanenhals, waarbij het chassis achter de vooras knikt, maakt het mogelijk een lagere vloer te combineren met een hoog draagvermogen en grote voorwielen voor een rustiger weggedrag. Daarnaast zorgt deze constructie ervoor dat het laag gelegen deel, ook nog voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Met de scharnierbare zijborden kunt u eenvoudig zijdelings met een heftruck laden en lossen. Op de draaikrans is ruimte voor bijvoorbeeld extra graafbakken, een aggregaat, een trilmachine of bijv. een dieseltank.

Daarmee is de Hoka Semi-dieplader zeer veelzijdig inzetbaar. De lage vloerhoogte, slechts 58 cm (wielen 195/50 B10) of 68 cm (wielen 195/50 R13) op het achterdeel, maakt het mogelijk ook machines met geringere bodemspeling te laden. Door de schamelwagen constructie is het ook mogelijk machines te laden met een minder gunstige gewichtsverdeling, het gewicht kan immers verdeeld worden tussen de assen.

 

Artikel printen

klik op foto voor vergroting

Webdesign door: WEBVRIEND - VOOR DE ONLINE KLIK!